Fietsvakanties

Met Hejatours op reis naar het fietsparadijs!

2 Fietsenverhuurders alvast voor u geselecteerd

In het zuiden (Can Pastilla) is onze fietsverhuurder Berganti-Bikes deze prima fietsverhuurder is gevestigd op de boulevard . De fietsen zijn van zeer goede kwaliteit en worden op juist framemaat afgeleverd bij afname en zijn voorzien van een compact groep. Er kan uit aluminium of carbon fietsen(meerprijs) gekozen worden, zelfs elektronische schakeling is mogelijk.

De hotels THB El Cid en THB Maria Isabel en hotel Helios hebben uiteraard een ruime fietsgarage waar je je fiets veilig achterlaat na de fietstocht.Bij Hotel Ivory Playa in het noorden is onze fietsverhuurder Thomas van BICIMED.  Zowel Aluminium als Carbon frames(meerprijs) fietsen zijn hier te huur.Ook E-bikes zijn hier te huur. Wij zorgen ervoor dat Uw fiets op maat wordt aangeleverd.

De fietsen worden met slotjes afgesloten in de stallingsruimte van deze fietsverhuurder.

In het noorden is het altijd huren inclusief fietspakket.(Pasta-bidon-fietsstallingshuur)


Eigen pedalen meenemen, fietshelm(verplicht),
fietsschoenen,
fietsshirtjes,
broeken,
rugzakje
...en altijd handig een sleutelsetje voor onderweg.
De fameuze klim van de Sa Calobra met tijdmeting is iets dat je als fietsliefhebber gedaan moet hebben. Liefst 47 haarspeld bochten brengen je van 600 meter naar de fameuze baai van de Torrent de Pareis. Onderweg passeer je de beroemde "dassenknoop" waarbij je over je eigen as draait, uniek in de wereld. Dit is de steilste en langste klim op Mallorca over een afstand van 10km met 7.5 % stijgignspercentage.